Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нови условия в турнир "Ябълкова градина" и "Генерал (Зарове)"

Нови условия в турнир "Ябълкова градина" и "Генерал (Зарове)"

karry 22 април 2021

Уважаеми потребители,

Както повечето от Вас пожелаха, вече и за игрите Ябълкова градина и Генерал (зарове) промените са направени.
За играта Генерал, при второ заместване от робот, автоматично, ще се губи играта.
За играта Ябълкова градина, при грешен ход или пропуснат ход, ще се счита за 2 грешни хода и автоматично, ще се губи играта. При пропуснат ход и грешен ход вече, ще се губят -6 ябълки.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
_Flower_ 23 април 2021

Поздравления за иновациите в тези турнири,които по принцип пренебрегвате,(имам предвид ,че залагате на белот и свара сякаш това са единствените игри с сайта).Още нещо трябва да направите,а именно потребителите,които излизат преждевременно от игра,когато губят да не могат да продължат да играят по - нататък в турнира.

Magitta 23 април 2021

Промяната беше дълго чакана, браво.
Доста предложения съм правила по отношение на това с излизането от игра/особено в Генерал/, докато не ми се случи и на мен, защото ми спря интернета и осъзнах, че не съм била права.Съгласна съм , че има некоректни потребители, които , когато виждат, че губят играта и излизат преждевременно , като по този начин ощетяват опонента си .Тъй като няма как да се разбере от самите потребители , дали играч е напуснал по свое желание или по технически причини , предлагам игрите с такива играчи да се докладват.В турнирните игри също да се докладва въпросна игра с некоректния играч, като се опише проблема и ника на потребителя който е напуснал .Предполагам , че има начин да се провери къде е проблема.

TraffiK 23 април 2021

Напълно одобрявам правилата за Ябълкова градина, но мисля че трябва да важат и за игрите на свободни маси. Ежедневно сме свидетели на умишлено пропуснати ходове или оставяне на бот в игра с цел печелена на играта.

diabla 23 април 2021

Здравейте, в отговор на един от по - горните коментари, аз смятам, че тези, които излизат от игра по една или друга причина няма нужда да бъдат наказвани, защото с нищо не ощетяват противника, напротив, опонентът печели играта в турнира!

Magitta 23 април 2021

diabla-Бихте ли обяснила по-подробно, как точно се печели турнирна игра в турнира по Генерал , след излизане на опонента , при положение, че играта е с точкуване?!

Владо 23 април 2021

Най-накрая тарикатите дето умишлено правят грешни ходове ще губят!

_Flower_ 23 април 2021

diabla-напротив в турнира Генерал (зарове),в ситуация,в която противника ти излезе преждевременно ,ти печелиш,но печелиш по-малко точки,което може да се окаже пагубно за класирането ти до трето място.(Те са едни и същи ,които го правят този номер,така че не е заради слаба интернет връзка,ако е заради интернета ще ти се случи един дваж вероятно,но не и на всеки турнир.)

Magitta 24 април 2021

Може би г-жа diabla се притесни ,да не я накажат, тъй като тя редовно проваля игрите на опонентите си в Генерал , за което многократно е докладвана , но никой от старият екип не обръщаше внимание на тези доклади и не се предприемаше нищо.Защо ли?Надявам се сега това да се промени и като гледам , вече се променя, за което -Браво.

diabla 24 април 2021

Имах предвид турнира по Ябълкова градина, в другия турнир не съм взимала участие и се извинявам за погрешното разбиране( в турнирите по Ябълкова градина, Хавайско парти, Уно Джаги, Не се сърди човече опонентите печелят, когато играч излезе) , не е нужно да ме нападате толкова много, относно другата игра може и да сте прави.

angel_6 24 април 2021

diabla защо директно не попиташ управа на сайта дали ще има санкции когато напускаш играта ябълкова градина виждайки,че опонента ти печели.Защото това е системно при теб емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21080
Премахни рекламата